جستجو
افزودن لیست
  • شما هیچ بوکمارکی ندارید.

لیست علاقه مندی شما:0 لیست

ورود

کشف مواد مومیایی‌سازی در یک کارگاه ۲۶۰۰ ساله! + عکس


محققان در یک کارگاه مومیایی‌سازی ۲۶۰۰ ساله موادی را پیدا کرده‌اند که احتمالاً در فرایند تبدیل اجساد به مومیایی استفاده می‌شده است. یافته‌های حاضر نشان می‌دهد که این مواد محصول یک زنجیره تأمین جهانی بوده که اقلام مختلفی را از نقاطی مثل مدیترانه گرفته تا غرب آفریقا و حتی شاید آسیا گرد هم می‌آوردند.

به‌گزارش واشنگتن پست، دانشمندان در یک کارگاه ساخت مومیایی قیر، چربی، روغن و صمغ‌هایی را پیدا کرده‌اند که برای نگهداری از جسد مردگان استفاده می‌شد. این کارگاه حتی برخی از مواد ضدقارچی و ضدباکتری خود را احتمالاً از آسیا تهیه می‌کرده است.

«محمد بهگت»، زیست‌شیمی‌دان مرکز ملی تحقیقات قاهره و عضو تیم این تحقیق می‌گوید: «این واقعاً بخش جذابی از این فرایند است. اگر مصری‌ها تا این اندازه به دوردست‌ها وابسته بودند تا مواد طبیعی خاص خود را از این کشورهای خاص و نه بقیه کشورهای نزدیک‌تر بگیرند، این مسئله نشان می‌دهد که آن‌ها در کارشان جدی بودند و آزمون و خطا نمی‌کردند، آن‌ها واقعاً میکروبیولوژی می‌دانستند.»

کشف مواد مورد استفاده در ساخت مومیایی‌ها در یک کارگاه باستانی در مصر

محققان در سال ۲۰۱۶ این کارگاه مومیایی‌سازی را در نزدیکی هرم سقاره کشف کردند. در این سایت بیش از ۱۰۰ ظرف شامل پیاله‌های سفارشی و کاسه‌های قرمز دیده می‌شود. برخی از این ظرف‌ها نوشته‌هایی دارند که توضیح می‌دهد از مواد داخل آن‌ها چگونه باید در فرایند مومیایی‌کردن استفاده کرد.

دانشمندان با کمک این نوشته‌ها می‌توانند مواد شیمیایی درون آن‌ها را تجزیه‌وتحلیل کنند تا شاید بتوانند دوباره این مواد را بسازند. این مطالعه اطلاعات ارزشمندی را درباره چگونگی تأمین مواد موردنیاز برای مومیایی‌سازی در این مقطع از تاریخ مصر باستان ارائه می‌کند.

بااین‌حال، محققان هنوز نمی‌دانند که اکتشافات آن‌ها در سایت سقاره تا چه اندازه مختص به این سایت ویژه است. یکی از پژوهشگران این پروژه اضافه می‌کند: «این مطالعه جدید بسیار مهم است چون مدرک قابل‌لمس جدیدی را در اختیار ما قرار می‌دهد. اما دقیقاً همان چیزی نیست که انتظار پیداکردنش را داشتیم.» نتایج کامل این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.



منبع خبر

Prev Post
مزایای استفاده از هوش مصنوعی در تبلیغات چیست و آینده Chat GPT در تبلیغات چگونه خواهد بود؟
Next Post
با بزرگترین آژانس های دیجیتال مارکتینگ ایران آشنا شوید

Add Comment

Your email is safe with us.

11 + 5 =

0
Close

Your cart