جستجو
افزودن لیست
  • شما هیچ بوکمارکی ندارید.

لیست علاقه مندی شما:0 لیست

ورود

مزایا و معایب خرید غذا از کترینگ یا تهیه غذا


امروزه روز خرید غذا برای شرکت ها شاید ساده تر از قبل شده باشد چرا که در قدیم تکنولوژی خاصی برای سفارش غذا وجود نداشت و معمولا غذا از تهیه غذا های نزدیک به خانه یا شرکت ها تهیه و توزیع می گردید. امروز روز در کمتر از چند دقیقه شما می توانید به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت کرده و غذای خود را کمتر از نیم ساعت تحویل بگیرید.

شاید بیش از ۱۰ کترینگ و بیش از ۱۰۰۰۰ تهیه غذا در تهران وجود داشته باشد که به شرکت ها و عموم جامعه خدمت رسانی می کنند ولی اهمیت غذای شرکت کمی بیشتر از آنچه که تصور می کنید می باشد بزارید یک سناریو را باهم بررسی کنیم.

یک شرکت  با ۵۰۰ پرسنل را فرض کنید و این شرکت به کارمندان خود غذا ارائه نمی کند بلکه هریک از کارمندان مستلزم به خرید یا آوردن غذا می باشند اگر ۲۵۰ نفر از این کارمندان غذا سفارش دهند حداقل از رسیدن غذا به دستشان تا میل کردنش بین ۴۵ دقیقه الی ۱٫۵ ساعت طول خواهد کشید و این در بهترین حالت ممکن می باشد.

حالا بیایید از سمت دیگر به این موضوع نگاه کنیم در این حالت شرکت از یک کترینگ تعداد ۵۰۰ غذا را تهیه کرده و غذا سر ساعت مشخص تحویل کارشناس پشتیبانی آن شرکت شده و در نهایت تمامی کارمندان سرساعت مشخص غذای خود را میل خواهند کرد در این حالت از اتلاف وقت به میزان زیادی جلوگیری خواهد شد.

کترینگ آتیسا با هدف ارائه غذای گرم سازمانی به شرکت ها با رویکرد تغییر و تحول در غذای سازمانی و همچنین با شعار حس خوب سلامتی ارائه دهنده غذای سالم سازمانی می باشد در ادامه بیشتر به ویژگی های تهیه غذا و کترینگ آتیسا خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

شاید سوال اول شما در رابطه با تفاوت کترینگ و تهیه غذا باشد ؟

کترینگ معمولا برای تهیه، طبخ و توزیع غذا یا نویشیدنی در ابتدا به وجود آمدند و رفته رفته بخش های متفاوتی را در خود جای دادند و تنها تفاوت کترینگ و تهیه غذا در دو بخش خلاصه می شود :

  • میزان پراکندگی و تعداد پخش غذا
  • میزان تعهد و خدمات پس از فروش غذا

 

اگر شما شرکتی داشته باشید که در لوکیشن های مختلف مستقر باشد کمتر تهیه غذایی پیدا می شود تا به تمامی شرکت های شما به خدمات رسانی بپردازد و اینجا تفاوت اصلی کتریگ و تهیه غذا نمایان می شود.

مزایای خرید غذا از کترینگ آتیسا

  • ارائه غذای سالم
  • ۶۰ مدل تنوع غذایی (۵ غذا در هر روز)
  • ارائه غذا با هات باکس های هوشمند
  • خدمات پشتیبانی و سرو
  • ارائه غذای رژیمی
  • امکان عقد قرارداد با شرکت، سازمان و اشخاص مختلف
  • استفاده از تجهیزات صنعتی و تکنولوژی روز

 

معایب تهیه غذا

  • محدود بودن به یک محله یا منطقه
  • عدم ارائه غذا در تعداد بالا
  • عدم تضمین کیفیت
  • پشتیبانی ضعیف تر نسبت به کترینگ ها صنعتی
  • استفاده از تجهیزات سنتی

از ویژگی های متمایز تهیه غذا با کترینگ می توان ارائه سرویس به محدوده مشخص، ارائه غذای گرم و سنتی اشاره کرد.

آتیسا شعار نمی دهد و کترینگ صنعتی را راه اندازی کرده است که در طی مدت دو سال به بیش از ۷۰ شرکت مختلف از جمله بیمه دی، ستاره سبز سیراف، شرکت EIED، شرکت فکور صنعت، شرکت کاریزما و… به ارائه سرویس پرداخته و توانسته طی این چند سال تمامی مشتریان خود را نه تنها راضی نگه داشته بلکه سبب جذب مشتری جدید نیز گردد.

تنوع غذایی آتیسا به ۵ مدل تقسیم می گردد :

  • کباب ها
  • خورش ها
  • خوراک ها
  • رژیمی ها
  • پلویی ها

ما سعی کردیم تمام افراد جامعه را مد نظر قرار دهیم چه افرادی که دوست دارند غذای برنجی میل کنند و چه افرادی که قصد دارند غذای رژیمی میل کنند اکثر کترینگ ها و تهیه غذا امکان ارائه غذای رژیمی را به سازمان ها ندارد و در زمانه ای هستیم که اکثر خانم ها و آقایان در رژیم هستند و نمی توانند غذای سازمانی میل کنند یا دوست ندارن رژیم خود را زیر پا بگذارند.

تفاوت کترینگ آتیسا با دیگر کترینگ ها در چیست ؟

ما شعار نمیدهیم و توانسته ایم با تغییرات اساسی در سیستم سفارش گذاری، تیم لجستیک و همینطور هات باکس های سفارشی مرزهای تحویل غذای به موقع و گرم را جابه جا کنیم علاوه بر تنوع ۵ غذا در روز ما غذای رژیمی نیز سرو می کنیم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ما سری بزنید و همینطور برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سفارش غذا می توانید ۷ روز هفته با کارشناسان ما با شماره ۹۱۰۰۹۹۴۹ تماس حاصل فرمایید.

 



منبع خبر

Prev Post
تشریح چالش‌های صنعت ارتباطات از زبان مشاور وزیر ارتباطات
Next Post
ویلیام هرشل دو قمر اورانوس را کشف کرد

Add Comment

Your email is safe with us.

13 − ده =

0
Close

Your cart